Зворотний зв’язок

    product product ячна 7
    product
    product
    product
    product

    Крупи ячмінні

    Ячна крупа – джерело клітковини та фосфору, завдяки яким нормалізується робота шлунково-кишкового тракту, забезпечується хороший обмін речовин в організмі та підтримка діяльності мозку.

    25 грн
    Фасування:
    900 г
    40 кг
    Служба доставки Швидка доставка 1-2 дні
    Гаманець Умови
    оплати
    Медаль Сертифікована продукція
    Календар Термін придатності
    Зроблено в Україні
    Зроблено в Україні

    Купуючи наші крупи, ви підтримуєте національного виробника та сприяєте розвитку української економіки, роблячи внесок у процвітання країни.

    Розгорнути
    Корисний продукт
    Екологічно чистий продукт

    Використання інноваційних технологій обробки та суворий контроль якості дозволяють зберегти природні корисні властивості кожної крупи, забезпечуючи безпеку та натуральність продукції.

    Розгорнути
    Ціни від виробника
    Ціни від виробника

    Ми є виробниками, тому пропонуємо лояльні ціни на всю нашу продукцію.

    Розгорнути
    Власна атестована лабораторія
    Власна атестована лабораторія

    Лабораторія має передове обладнанням та досвідчених, кваліфікованих фахівців, що гарантує контроль якості сировини та готової продукції.

    Розгорнути

    Крупи ячмінні (ячні) від торгової марки «ЕКОР» – це ретельно очищені, подроблені частинки зерна ячменю без висівок, попередньо звільнені від квіткових плівок, плодових оболонок, що мають вигляд білих або злегка жовтуватих гранул-крупинок різної форми.

    На відміну від перлових круп – ячмінні (ячні) крупи не піддаються шліфовці та поліровці.

    322
    10.73 %
    Калорійність
    10.4 г
    6.3 %
    Білки
    8 г
    40 %
    Харчові волокна
    1.3 г
    2.17 %
    Жири
    71.7 г
    28.68 %
    Вуглеводи
    Користь ячмінної крупи
    01
    Багаті на бета-глюкан – сприяють зниженню рівня холестерину та покращують роботу серця.
    02
    Підтримка здоров’я кишечника – високий вміст клітковини покращує травлення та мікрофлору
    03
    Профілактика діабету – допомагають регулювати рівень цукру в крові завдяки низькому глікемічному індексу.
    04
    Джерело антиоксидантів – допомагають захищати клітини від вільних радикалів.
    05
    Зміцнення кісток – містять фосфор, магній та кальцій, які важливі для здоров’я кісткової системи.
    01
    Багаті на бета-глюкан – сприяють зниженню рівня холестерину та покращують роботу серця.
    02
    Підтримка здоров’я кишечника – високий вміст клітковини покращує травлення та мікрофлору
    03
    Профілактика діабету – допомагають регулювати рівень цукру в крові завдяки низькому глікемічному індексу.
    04
    Джерело антиоксидантів – допомагають захищати клітини від вільних радикалів.
    05
    Зміцнення кісток – містять фосфор, магній та кальцій, які важливі для здоров’я кісткової системи.
    Спробуйте зараз!
    Не відкладайте на завтра те, що може зробити ваше життя смачнішим та здоровішим вже сьогодні.
    Крупи «ЕКОР» - Енергія твого дня!
    Наша продукція
    Cертифікати якості «Екор»

    Компанія “Екор” виготовляє високоякісну продукцію, використовуючи передові технології та дотримуючись суворих міжнародних стандартів безпеки харчових продуктів. Наша продукція сертифікована за ДСТУ ISO 22000:2019 (HACCP), що гарантує її відповідність найвищим вимогам якості та безпеки.

    HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) — це система управління, яка забезпечує безпеку харчових продуктів на всіх етапах їх виробництва, від постачання сировини до споживання кінцевим користувачем. Вона базується на систематичному аналізі можливих ризиків для безпеки продуктів і вжитті відповідних заходів для їх контролю.

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Спосіб приготування ячменю
    1
    Промити холодною водою
    2
    Засипати у киплячу воду у пропорції 1:2 та посолити
    3
    Варити на слабкому вогні 15-20 хв.
    4
    Подавати як гарнір або окрему страву
    Замовити продукцію

      Огляд конфіденційності

      Цей веб-сайт використовує cookie, щоб ми могли забезпечити вам найкращий досвід його використання. Інформація про cookie зберігається у вашому браузері та виконує такі функції, як ваше розпізнавання, коли ви повертаєтеся на наш веб-сайт, і допомагає нашій команді зрозуміти, які розділи веб-сайту ви вважаєте найбільш цікавими та корисними.

      Детальніше з нашою політикою конфіденційності ви можете ознайомитись тут https://ekor.ua/privacy-policy/