Зворотний зв’язок

    product

    Булгур

    Фасування:
    1000 г

    Булгур – це крупа, виготовлена з обробленої пшениці твердих сортів. Її очищають, пропарюють, сушать і ділять на дрібні частинки. Завдяки такій обробці крупа отримує особливий смак і аромат, який відрізняє цю крупу від інших злакових.

    Булгур має легкий, нейтральний смак, який легко піддається приправленню та комбінується з різними інгредієнтами.

    При цьому готується Булгур дуже швидко, оскільки вже попередньо оброблений. Зберігається крупа тривалий час, не втрачаючи своїх корисних властивостей, що робить його зручним продуктом для запасів у кухні.

    83
    Калорійність
    3.1 г
    Білки
    4.5 г
    Харчові волокна
    0.2 г
    Жири
    14.1 г
    Вуглеводи
    Користь булгура

    Булгур – це якісний, поживний харчовий продукт, який легко засвоюється організмом, корисний для серцево - судинної та травної системи, містить важливі мінерали, такі як магній, залізо, вітаміни групи В,РР, Е, складні вуглеводи.

    Її глікемічний індекс оптимальний для того, щоб підтримувати тіло у формі або позбутися зайвих жирів, якщо це потрібно.

    Харчова цінність (КБЖУ) на 100 гр.
    % від ДН
    Білки
    3.1 г
    3.41 %
    Жири
    0.2 г
    0.3 %
    Вуглеводи
    14.1 г
    10.14 %
    Харчові волокна
    4.5 г
    22.5 %
    Калорійність
    83 ккал
    5.46 %
    cooking
    Спосіб приготування

    Щоб приготувати кашу булгур, спершу промийте крупу під холодною водою.

    Налийте воду у каструлю та доведіть до кипіння.

    Додайте промитий булгур у киплячу воду, зменште вогонь та закрийте кришкою.

    Готуйте протягом 10-15 хвилин, доки крупа не вбере воду і стане м'якою. За смаком можна додати сіль і спеції, а також овочі або зелень для різноманіття.

    Замовити продукцію