Крупи перлові
Перлова крупа (в народі «перловка») – це справжнє джерело корисних речовин. Вона містить майже усі вітаміни групи В, залізо, мідь, кальцій, фосфор та один із найважливіших компонентів, який бере участь у синтезі колагену в організмі – лізин.
Перлові крупи від торгової марки «ЕКОР» – це гладкі зерна білого або злегка жовтуватого кольору, довгастої або круглої форми, які отримують шляхом шліфування та полірування цільного, відбірного зерна ячменю. А щоб приготувати перлову крупу було ще простіше – в процесі виробництва ячмінні зерна попередньо очищують від домішок, лущать для видалення квіткових оболонок, піддають процесам гідротермії та сушки, дроблять до ядер, шліфують та полірують. Звідси, з’являється перлова крупа, яку сортують за розмірами зерна, ще раз очищують та передають на пакування, зберігання та реалізацію у торгові точки, де вже зараз Ви можете її придбати.
Щоб досягнути високого ступеню очистки перлових круп торгової марки «ЕКОР», ми на виробництві використовуємо метод оптичного сортування сировини фотосепаратором, завдяки якому продукція очищається від домішок та забруднювачів, і в результаті ми отримуємо крупу, яка задовольняє найсуворіші вимоги щодо безпеки та чистоти продуктів харчування.
«Чим корисна перловка?» – це перше питання, яке постає, коли ми беремо її з полиці. Перш за все – калорійність перловки дозволяє швидко наситити організм, надати сили та витривалості.
Цілісна крупа містить чудовий комплекс речовин, що стимулюють енергетичний та білковий обмін, сприяють прискоренню передачі нервових імпульсів до м’язових волокон, що є особливо корисно для спортсменів.
Більш того, перлові крупи містять багато фосфору та інших мікроелементів, які необхідні для нормального обміну речовин та повноцінної роботи мозку.
Крупи перлові від торгової марки «ЕКОР» – це на 100% натуральний український продукт, джерело лізину, фосфору та інших поживних мікроелементів.
Як варити перловку та рецепти з перловки шукайте у розділі «Рецепти» або переходьте за посиланням.