Крупи пшеничні
Пшеничні крупи вирізняються серед інших круп вмістом великої кількості магнію, цинку, йоду, калію та заліза, які беруть участь у роботі м’язів, процесах кровотворення та внутрішньоклітинному обміні.
Пшеничні крупи торгової марки «ЕКОР» – це частинки дробленого зерна пшениці, повністю звільненого від зародка насіннєвих і плодових оболонок зерна пшениці та очищених за допомогою методу оптичного сортування сировини фотосепаратором, щоб досягнути максимально високого ступеню очистки, та убезпечити продукцію від домішок та забруднювачів.
Пройшовши етапи лущення, шліфування, полірування та подрібнення пшеничні крупи торгової марки «ЕКОР» набувають свого товарного вигляду: дрібні зерна різної форми та розміру, насиченого «пшеничного» кольору з темно-жовтим відтінком.
Разом із незамінними амінокислотами, клітковиною, мінеральними речовинами та вітамінами, страви з пшениці містять багато каротину і біотину, що уповільнює процеси старіння та сприятливо впливає на стан шкіри, волосся і нігтів.
Пшенична крупа допомагає нормалізувати кислотно-лужний баланс організму, а завдяки високому вмісту холіну – речовини, яка регулює жировий обмін, покращується робота органів травлення та знижується рівень холестерину в крові.
Крупи пшеничні від торгової марки «ЕКОР» – це на 100% натуральний продукт та чудове дієтичне джерело енергії.
Рецепти смачних страв з пшеничної крупи, шукайте у розділі «Рецепти» або переходьте за посиланням.