Крупи пшеничні
Пшеничні крупи вирізняються серед інших круп вмістом великої кількості магнію, цинку, йоду, калію та заліза, які беруть участь у роботі м’язів, процесах кровотворення та внутрішньоклітинному обміні.
оплати









Купуючи наші крупи, ви підтримуєте національного виробника та сприяєте розвитку української економіки, роблячи внесок у процвітання країни.
Використання інноваційних технологій обробки та суворий контроль якості дозволяють зберегти природні корисні властивості кожної крупи, забезпечуючи безпеку та натуральність продукції.
Ми є виробниками, тому пропонуємо лояльні ціни на всю нашу продукцію.
Лабораторія має передове обладнанням та досвідчених, кваліфікованих фахівців, що гарантує контроль якості сировини та готової продукції.

Пшеничні крупи торгової марки «ЕКОР» – це частинки дробленого зерна пшениці, повністю звільненого від зародка насіннєвих і плодових оболонок зерна пшениці та очищених за допомогою методу оптичного сортування сировини фотосепаратором, щоб досягнути максимально високого ступеню очистки, та убезпечити продукцію від домішок та забруднювачів.
Пройшовши етапи лущення, шліфування, полірування та подрібнення пшеничні крупи торгової марки «ЕКОР» набувають свого товарного вигляду: дрібні зерна різної форми та розміру, насиченого «пшеничного» кольору з темно-жовтим відтінком.

Компанія “Екор” виготовляє високоякісну продукцію, використовуючи передові технології та дотримуючись суворих міжнародних стандартів безпеки харчових продуктів. Наша продукція сертифікована за ДСТУ ISO 22000:2019 (HACCP), що гарантує її відповідність найвищим вимогам якості та безпеки.
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) — це система управління, яка забезпечує безпеку харчових продуктів на всіх етапах їх виробництва, від постачання сировини до споживання кінцевим користувачем. Вона базується на систематичному аналізі можливих ризиків для безпеки продуктів і вжитті відповідних заходів для їх контролю.