Зворотний зв’язок

    product зелена гречк healthy-food-wooden-background
    product
    product
    product

    Крупа гречана ядриця зелена

    Крупи гречані зелені — натуральний продукт, який зберігає максимум користі завдяки відсутності термічної обробки. Містять рослинний білок, близько вісімнадцяти незамінних амінокислот і є джерелом життєво важливих вітамінів та мікроелементів.

    40 грн
    Фасування:
    900 г
    Служба доставки Швидка доставка 1-2 дні
    Гаманець Умови
    оплати
    Медаль Сертифікована продукція
    Календар Термін придатності
    Зроблено в Україні
    Зроблено в Україні

    Купуючи наші крупи, ви підтримуєте національного виробника та сприяєте розвитку української економіки, роблячи внесок у процвітання країни.

    Розгорнути
    Корисний продукт
    Екологічно чистий продукт

    Використання інноваційних технологій обробки та суворий контроль якості дозволяють зберегти природні корисні властивості кожної крупи, забезпечуючи безпеку та натуральність продукції.

    Розгорнути
    Ціни від виробника
    Ціни від виробника

    Ми є виробниками, тому пропонуємо лояльні ціни на всю нашу продукцію.

    Розгорнути
    Власна атестована лабораторія
    Власна атестована лабораторія

    Лабораторія має передове обладнанням та досвідчених, кваліфікованих фахівців, що гарантує контроль якості сировини та готової продукції.

    Розгорнути

    Крупи гречані зелені від торгової марки «ЕКОР» — це натуральні, необсмажені гречані зерна високої якості, що зберігають природний світло-зелений відтінок та всі біологічно активні речовини. Завдяки відсутності термічної обробки, зерно зберігає максимум користі.

    Високий ступінь очистки зерна гречаної крупи марки «ЕКОР» досягається завдяки процесу фотосепарації на високотехнологічному сортувальному обладнанні, яке допомагає убезпечити продукцію від домішок та забруднювачів і отримати в результаті крупу, яка задовольняє найсуворіші вимоги щодо безпеки та чистоти продуктів харчування.

    329
    16,5 %
    Калорійність
    12,6
    25,2 %
    Білки
    2,3
    7,7 %
    Харчові волокна
    2,6
    3,7 %
    Жири
    68,0
    26,2 %
    Вуглеводи
    Користь крупи:
    01
    Висока поживна цінність і легка засвоюваність Зелена гречка — не обсмажена, тому зберігає всі свої первинні ферменти, амінокислоти, вітаміни й мінерали. Вона містить повноцінний білок (всі 9 незамінних амінокислот), що робить її особливо цінною для вегетаріанців і людей, які не вживають м’яса щодня.
    02
    Джерело антиоксидантів і ферментів Зелена гречка багата на рутин, катехіни та хлорогенову кислоту — антиоксиданти, що підтримують здоров’я судин, зміцнюють імунітет і знижують рівень запалення. Ферменти, активні в сирій гречці, підтримують роботу травної системи.
    03
    Позитивний вплив на серцево-судинну систему Завдяки високому вмісту магнію, калію та рутинy, зелена гречка сприяє нормалізації артеріального тиску, зміцненню судин і профілактиці атеросклерозу. Допомагає знижувати "поганий" холестерин (LDL).
    04
    Нормалізація рівня цукру в крові Має низький глікемічний індекс, а також містить резистентний крохмаль, який сприяє повільному засвоєнню вуглеводів і стабілізації рівня глюкози. Рекомендована людям із предіабетом, діабетом 2 типу, або для профілактики метаболічного синдрому.
    05
    Підтримка здоров’я кишківника Зелена гречка містить розчинні та нерозчинні харчові волокна, які сприяють здоровій мікрофлорі, покращують перистальтику й допомагають у профілактиці закрепів. Часто використовується в детокс-дієтах або при очищенні організму.
    01
    Висока поживна цінність і легка засвоюваність Зелена гречка — не обсмажена, тому зберігає всі свої первинні ферменти, амінокислоти, вітаміни й мінерали. Вона містить повноцінний білок (всі 9 незамінних амінокислот), що робить її особливо цінною для вегетаріанців і людей, які не вживають м’яса щодня.
    02
    Джерело антиоксидантів і ферментів Зелена гречка багата на рутин, катехіни та хлорогенову кислоту — антиоксиданти, що підтримують здоров’я судин, зміцнюють імунітет і знижують рівень запалення. Ферменти, активні в сирій гречці, підтримують роботу травної системи.
    03
    Позитивний вплив на серцево-судинну систему Завдяки високому вмісту магнію, калію та рутинy, зелена гречка сприяє нормалізації артеріального тиску, зміцненню судин і профілактиці атеросклерозу. Допомагає знижувати "поганий" холестерин (LDL).
    04
    Нормалізація рівня цукру в крові Має низький глікемічний індекс, а також містить резистентний крохмаль, який сприяє повільному засвоєнню вуглеводів і стабілізації рівня глюкози. Рекомендована людям із предіабетом, діабетом 2 типу, або для профілактики метаболічного синдрому.
    05
    Підтримка здоров’я кишківника Зелена гречка містить розчинні та нерозчинні харчові волокна, які сприяють здоровій мікрофлорі, покращують перистальтику й допомагають у профілактиці закрепів. Часто використовується в детокс-дієтах або при очищенні організму.
    Спробуйте зараз!
    Не відкладайте на завтра те, що може зробити ваше життя смачнішим та здоровішим вже сьогодні.
    Крупи «ЕКОР» - Енергія твого дня!
    Наша продукція
    Cертифікати якості «Екор»

    Компанія “Екор” виготовляє високоякісну продукцію, використовуючи передові технології та дотримуючись суворих міжнародних стандартів безпеки харчових продуктів. Наша продукція сертифікована за ДСТУ ISO 22000:2019 (HACCP), що гарантує її відповідність найвищим вимогам якості та безпеки.

    HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) — це система управління, яка забезпечує безпеку харчових продуктів на всіх етапах їх виробництва, від постачання сировини до споживання кінцевим користувачем. Вона базується на систематичному аналізі можливих ризиків для безпеки продуктів і вжитті відповідних заходів для їх контролю.

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Спосіб приготування гречаної крупи
    1
    Промити холодною водою
    2
    Засипати у киплячу воду у пропорції 1:2 та посолити
    3
    Варити на слабкому вогні 10-15 хв
    4
    Подавати як гарнір або окрему страву
    Замовити продукцію

      Огляд конфіденційності

      Цей веб-сайт використовує cookie, щоб ми могли забезпечити вам найкращий досвід його використання. Інформація про cookie зберігається у вашому браузері та виконує такі функції, як ваше розпізнавання, коли ви повертаєтеся на наш веб-сайт, і допомагає нашій команді зрозуміти, які розділи веб-сайту ви вважаєте найбільш цікавими та корисними.

      Детальніше з нашою політикою конфіденційності ви можете ознайомитись тут https://ekor.ua/privacy-policy/