Крупи перлові
Перлова крупа (в народі «перловка») – це справжнє джерело корисних речовин. Вона містить майже усі вітаміни групи В, залізо, мідь, кальцій, фосфор та один із найважливіших компонентів, який бере участь у синтезі колагену в організмі – лізин.
оплати









Купуючи наші крупи, ви підтримуєте національного виробника та сприяєте розвитку української економіки, роблячи внесок у процвітання країни.
Використання інноваційних технологій обробки та суворий контроль якості дозволяють зберегти природні корисні властивості кожної крупи, забезпечуючи безпеку та натуральність продукції.
Ми є виробниками, тому пропонуємо лояльні ціни на всю нашу продукцію.
Лабораторія має передове обладнанням та досвідчених, кваліфікованих фахівців, що гарантує контроль якості сировини та готової продукції.

Перлові крупи від торгової марки «ЕКОР» – це гладкі зерна білого або злегка жовтуватого кольору, довгастої або круглої форми, які отримують шляхом шліфування та полірування цільного, відбірного зерна ячменю. А щоб приготувати перлову крупу було ще простіше – в процесі виробництва ячмінні зерна попередньо очищують від домішок, лущать для видалення квіткових оболонок, піддають процесам гідротермії та сушки, дроблять до ядер, шліфують та полірують. Звідси, з’являється перлова крупа, яку сортують за розмірами зерна, ще раз очищують та передають на пакування, зберігання та реалізацію у торгові точки, де вже зараз Ви можете її придбати.

Компанія “Екор” виготовляє високоякісну продукцію, використовуючи передові технології та дотримуючись суворих міжнародних стандартів безпеки харчових продуктів. Наша продукція сертифікована за ДСТУ ISO 22000:2019 (HACCP), що гарантує її відповідність найвищим вимогам якості та безпеки.
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) — це система управління, яка забезпечує безпеку харчових продуктів на всіх етапах їх виробництва, від постачання сировини до споживання кінцевим користувачем. Вона базується на систематичному аналізі можливих ризиків для безпеки продуктів і вжитті відповідних заходів для їх контролю.