Зворотний зв’язок

    product product перлова каша
    product
    product
    product
    product

    Крупи перлові

    Перлова крупа (в народі «перловка») – це справжнє джерело корисних речовин. Вона містить майже усі вітаміни групи В, залізо, мідь, кальцій, фосфор та один із найважливіших компонентів, який бере участь у синтезі колагену в організмі – лізин.

    25 грн
    Фасування:
    900 г
    50 кг
    Служба доставки Швидка доставка 1-2 дні
    Гаманець Умови
    оплати
    Медаль Сертифікована продукція
    Календар Термін придатності
    Зроблено в Україні
    Зроблено в Україні

    Купуючи наші крупи, ви підтримуєте національного виробника та сприяєте розвитку української економіки, роблячи внесок у процвітання країни.

    Розгорнути
    Корисний продукт
    Екологічно чистий продукт

    Використання інноваційних технологій обробки та суворий контроль якості дозволяють зберегти природні корисні властивості кожної крупи, забезпечуючи безпеку та натуральність продукції.

    Розгорнути
    Ціни від виробника
    Ціни від виробника

    Ми є виробниками, тому пропонуємо лояльні ціни на всю нашу продукцію.

    Розгорнути
    Власна атестована лабораторія
    Власна атестована лабораторія

    Лабораторія має передове обладнанням та досвідчених, кваліфікованих фахівців, що гарантує контроль якості сировини та готової продукції.

    Розгорнути

    Перлові крупи від торгової марки «ЕКОР» – це гладкі зерна білого або злегка жовтуватого кольору, довгастої або круглої форми, які отримують шляхом шліфування та полірування цільного, відбірного зерна ячменю. А щоб приготувати перлову крупу було ще простіше – в процесі виробництва ячмінні зерна попередньо очищують від домішок, лущать для видалення квіткових оболонок, піддають процесам гідротермії та сушки, дроблять до ядер, шліфують та полірують. Звідси, з’являється перлова крупа, яку сортують за розмірами зерна, ще раз очищують та передають на пакування, зберігання та реалізацію у торгові точки, де вже зараз Ви можете її придбати.

    324
    16 %
    Калорійність
    9.3 г
    13,5 %
    Білки
    16 г
    64 %
    Харчові волокна
    1.1 г
    1,5 %
    Жири
    73,7
    28 %
    Вуглеводи
    Користь перлової крупи
    01
    Зниження рівня холестерину – бета-глюкани в складі сприяють здоров’ю серцево-судинної системи.
    02
    Довготривале відчуття ситості – містить повільні вуглеводи, що запобігають різким коливанням рівня цукру.
    03
    Покращення стану шкіри – містить вітамін Е та антиоксиданти, що сприяють здоровій шкірі.
    04
    Зміцнення імунітету – містить цинк, який важливий для імунної системи.
    05
    Підтримка здоров’я кісток – джерело кальцію, магнію та фосфору.
    01
    Зниження рівня холестерину – бета-глюкани в складі сприяють здоров’ю серцево-судинної системи.
    02
    Довготривале відчуття ситості – містить повільні вуглеводи, що запобігають різким коливанням рівня цукру.
    03
    Покращення стану шкіри – містить вітамін Е та антиоксиданти, що сприяють здоровій шкірі.
    04
    Зміцнення імунітету – містить цинк, який важливий для імунної системи.
    05
    Підтримка здоров’я кісток – джерело кальцію, магнію та фосфору.
    Спробуйте зараз!
    Не відкладайте на завтра те, що може зробити ваше життя смачнішим та здоровішим вже сьогодні.
    Крупи «ЕКОР» - Енергія твого дня!
    Наша продукція
    Cертифікати якості «Екор»

    Компанія “Екор” виготовляє високоякісну продукцію, використовуючи передові технології та дотримуючись суворих міжнародних стандартів безпеки харчових продуктів. Наша продукція сертифікована за ДСТУ ISO 22000:2019 (HACCP), що гарантує її відповідність найвищим вимогам якості та безпеки.

    HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) — це система управління, яка забезпечує безпеку харчових продуктів на всіх етапах їх виробництва, від постачання сировини до споживання кінцевим користувачем. Вона базується на систематичному аналізі можливих ризиків для безпеки продуктів і вжитті відповідних заходів для їх контролю.

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Сертифікат

    Міжнародний сертифікат на систему безпечності харчових продуктів №UA.TER.HACCP.136 / Food Safety

    Спосіб приготування перловки
    1
    Промити холодною водою
    2
    Засипати у киплячу воду у пропорції 1:2 та посолити
    3
    Варити на слабкому вогні 30-40 хв.
    4
    Подавати як гарнір або окрему страву
    Замовити продукцію

      Огляд конфіденційності

      Цей веб-сайт використовує cookie, щоб ми могли забезпечити вам найкращий досвід його використання. Інформація про cookie зберігається у вашому браузері та виконує такі функції, як ваше розпізнавання, коли ви повертаєтеся на наш веб-сайт, і допомагає нашій команді зрозуміти, які розділи веб-сайту ви вважаєте найбільш цікавими та корисними.

      Детальніше з нашою політикою конфіденційності ви можете ознайомитись тут https://ekor.ua/privacy-policy/